Ελλάδα

Διαμαρτυρία αξιωματικών ΕΔ και σωμάτων ασφαλείας για τις περικοπές μισθών και συντάξεων

Περισσότεροι από 500 απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος ενάντια στις περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις των ενστόλων που προωθεί η κυβέρνηση.

Αξιωματικοί απο όλα τα σώματα του ελληνικού στρατού καταγγέλλουν τα μέτρα εξαθλίωσης τους, όπως τα χαρακτηρίζουν, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία προς τη Βουλή.


Οι αξιωματικοί αφού τήρησαν ενός λεπτού σιγή, έψαλαν τον εθνικό ύμνο και δυο αντιπροσωπείες τους παρέδωσαν ψηφίσματα στη Βουλή και στο υπουργείο Οικονομικών.
 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα