Κόσμος

Η ισπανική κυβέρνηση προσφεύγει στο Συνταγματικό Δικαστήριο κατά της ανεξαρτησίας της Καταλονίας

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, ανακοίνωσε σήμερα ότι η ισπανική κυβέρνηση προσφεύγει το Συνταγματικό Δικαστήριο κατά της απόφασης υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας που υιοθέτησε τη Δευτέρα το τοπικό κοινοβούλιο.

Η διεύθυνση της νομικής υπηρεσίας του Κράτους ζήτησε από το Συνταγματικό Δικαστήριο “την άμεση ακύρωση αυτής της απόφασης και όλων των συνεπειών της”, δήλωσε ο Μαριάνο Ραχόι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην έδρα της ισπανικής κυβέρνησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα αποκάλυψη: Χριστουγεννιάτικη κάρτα και ευχές του Άντριου στον Επστάιν αγκαλιά με τις κόρες του Βεατρίκη και Ευγενία
Τα αρχεία Επστάιν εκθέτουν τον πρώην πρίγκιπα Άντριου που είχε δηλώσει ότι είχε διακόψει κάθε επαφή με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά αδικήματα χρηματιστή
Πόστερ με τον πρίγκιπα Άντριου