Αθλητικά

Κινδυνεύει να χάσει και το Ολυμπιακό μετάλλιο η Δεβετζή!

Η Ελληνίδα αθλήτρια θα απολογηθεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον της δικαστικής επιτροπής του ΣΕΓΑΣ και κινδυνεύει να χάσει και το μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.

Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία σε δείγμα που είχε ληφθεί το 2007, όταν και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οσάκα.

Η Δεβετζή θα απολογηθεί στην δικαστική επιτροπή του ΣΕΓΑΣ, προκειμένου να καταθέσει τις δικές της θέσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση και η απόφαση που θα ληφθεί θα σταλεί στην IAAF, που μπορεί να επικυρώσει ή ακόμα και να αυξήσει την ποινή.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης -σύμφωνα με την εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”- μετά την σχεδόν δεδομένη αφαίρεση του μεταλλίου της Οσάκα, κινδυνεύει να χάσει και το χάλκινο ολυμπιακό μετάλλιο που είχε κατακτήσει το 2008 στο Πεκίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Εμμανουήλ Καραλής: Ηταν δύσκολη η μάχη με τη δυσλεξία, σημαντικό κεφάλαιο για μένα ο Αντετοκούνμπο
Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν δίστασε να μιλήσει και για τις δυσκολίες που αντιμώπισε στην καριέρα του και έναν σοβαρό τραυματισμό που λίγο έλειψε να τον αναγκάσει να εγκατελείψει τον αθλητισμό
Ο Εμμανουήλ Καραλής