Κόσμος

Οι Αμερικάνοι περιμένουν επίθεση στην Καμπούλ τις επόμενες ημέρες

Η αμερικανική πρεσβεία στην Καμπούλ προειδοποίησε σήμερα ότι επίκειται επίθεση στην αφγανική πρωτεύουσα, λέγοντας ότι έχει λάβει αξιόπιστες πληροφορίες για μια απειλή μέσα στις δύο επόμενες ημέρες, αλλά δεν διαθέτει άλλες λεπτομέρειες.

“Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Καμπούλ έχει λάβει αξιόπιστες πληροφορίες για μια επικείμενη επίθεση στην πόλη της Καμπούλ μέσα στις επόμενες 48 ώρες”, αναφέρεται σε ανάρτηση στον ιστότοπο της πρεσβείας.

“Στη διάρκεια αυτής της περιόδου της αυξημένης απειλής, η αμερικανική πρεσβεία καλεί τους αμερικανους πολίτες να προσέχουν πολύ όταν κινούνται στην πόλη. Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες αναφορικά με τους στόχους, τον χρόνο ή τη μεθοδο της σχεδιαζόμενης επίθεσης”, προσθέτει η αμερικανική πρεσβεία.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ηρεμία πριν την καταιγίδα στο Ιράν: Πως πείστηκε ο Τραμπ για να μην επιτεθεί, το βήμα πίσω στις εκτελέσεις από την Τεχεράνη
Το διπλωματικό «ψηστήρι» των χωρών του Κόλπου στον Αμερικανό πρόεδρο την ώρα που στην ιρανική τηλεόραση στήνεται σόου με «ομολογίες» διαδηλωτών
Ιράν