Κόσμος

Φρίκη! Βίασε 12χρονη στα γενέθλιά της

Στη φυλακή θα περάσει τα επόμενα 12 χρόνια ο Dragos Moisica που κρίθηκε ένοχος για βιασμό ανήλικης. Ο 27χρονος Ρουμάνος υπήκοος, που ζούσε στο Edgware, στο βόρειο Λονδίνο, παραδέχτηκε τη σεξουαλική συνεύρεση αλλά αρνήθηκε τον βιασμό.

Μετά από έρευνες ο νεαρός Ρουμάνος, που έχει τατουάζ με κόκκινα χείλη στον λαιμό του, κρίθηκε ένοχος για 3 επιπλέον κατηγορίες. Ο βιασμός άλλου θύματος ήρθε να προστεθεί στα αδικήματά του.

“Κυνηγούσε ένα ευάλωτο νεαρό κορίτσι, εκδηλώνοντας την αγάπη του με δώρα, φαγητό και τσιγάρα. Σχεδίαζε όλη την ώρα πώς θα κάνει σεξ μαζί της. Ένα 12χρονο κορίτσι δεν μπορεί να συναινέσει νόμιμα στο σεξ και είναι σωστό να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη φυλακή για βιασμό”, σημείωσε ο Mike Penn, επικεφαλής σεξουαλικών αδικημάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη είπε σε κοινωνικό λειτουργό πως είχε κάνει σεξ με έναν άντρα που αποκαλούσε “John” στα 12α γενέθλιά της, τον Νοέμβριο του 2013. Άμεσα ξεκίνησε έρευνα και αποκάλυψε την ταυτότητά του. Είπε πως της είχε κάνει δώρα για τα γενέθλιά της και πως τον είχε αγαπήσει και νόμιζε πως ένιωθε το ίδιο για αυτή.

Πηγή: Mirror

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Φρένο» του Ιράν στον Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι την πλήρη νίκη»
«Οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις του Ιράν είναι περήφανες και ακλόνητες στην υπεράσπιση της ακεραιότητας του Ιράν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης του Ιράν
Φρουροί της Επανάστασης
Ο Τραμπ θέλει συμφωνία με το Ιράν – «Απίθανη η επιτυχία των συνομιλιών», λένε Ισραηλινοί αξιωματούχοι
Ισραηλινοί κύκλοι εμφανίζονται επιφυλακτικοί ως προς τις πιθανότητες επιτυχίας, επισημαίνοντας ότι η Τεχεράνη δύσκολα θα αποδεχθεί βασικές προϋποθέσεις που θέτει η αμερικανική πλευρά
Ισραηλινή επίθεση στη Βηρυτό