Πολιτική

Γιακουμάτος: Αν είχε λίγο τσίπα ο Παπαμιμίκος θα είχε παραιτηθεί

Ορθά - κοφτά το έθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος. "Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί", δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον Ανδρέα Παπαμιμίκο!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή mega σαββατοκύριακο. Όταν ρωτήθηκε για τα εσωκομματικά της “γαλάζιας” παράταξης και την κούρσα για την προεδρία, ήταν κατηγορηματικός.

Αφού υπενθύμισε πως στηρίζει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την αρχηγία της ΝΔ, καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της ΚΕΦΕ, Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Τόνισε συγκεκριμένα πως και ο ίδιος είχε θέση στην ΚΕΦΕ από την οποία παραιτήθηκε αφού στηρίζει ανοιχτά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και υπογράμμισε πως δεν είναι δυνατόν ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ να στηρίζει έναν υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας (σ.σ. τον Απόστολο Τζιτζικώστα).

“Λόγω ευθιξίας, αν είχε λίγο τσίπα ο Παπαμιμίκος θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί”, είπε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 1
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 32
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 6
Κεφαλογιάννης κατά Πελετίδη για τις φωτιές στην Πάτρα: Ζητούσε 112 και μετά προέτρεπε τους πολίτες να μην εφαρμόζουν τις εντολές
«Ο Δήμος Πατρέων στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων σε όλα τα επίπεδα - Άκουσα τον Δήμαρχο κ. Πελετίδη να ενθαρρύνει τους πολίτες να μην εφαρμόσουν τις οδηγίες του 112»
Καμένα αυτοκίνητα στην Πάτρα 219