Πολιτική

Η υπουργός που “χύθηκε” στο βήμα της Βουλής – ΦΩΤΟ

Η αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου φάνηκε πως κουράστηκε από την κοινοβουλευτική διαδικασία και είπε να ξεκουραστεί στο βήμα της Βουλής.

Ειχε στραβώσει λοιπόν τα χέρια της και τα ακουμπούσε πάνω στο βήμα της Βουλής, προφανώς για να ξεκουράσει τη μέση της.

Mετά όμως όπως φάνηκε πιάστηκε έτσι η υπουργός και έβαλε το χέρι της στη μέση της για να την ξεκουράσει ακόμα περισσότερο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8