Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κρυβόταν από ντροπή ο 6χρονος γιος του για τα σεξιστικά του σχόλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κρυβόταν από ντροπή ο 6χρονος γιος του για τα σεξιστικά του σχόλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας άντρας στο Λος Άντζελες κάνει σεξιστικά σχόλια σε γυναίκα υπάλληλο ταχυδρομείου και δε διστάζει να δίνει το λάθος παράδειγμα στον 6χρονο γιο του, που είναι παρών στο περιστατικό. Μάλλον όμως η ωριμότητα διακρίνει τον μικρό και όχι τον πατέρα του.

“Πρέπει να σε βάλω στη θέση σου, επειδή είσαι γυναίκα και εγώ είμαι άντρας. Έχω έρθει με τον γιο μου σήμερα. Δεν με νοιάζει σε ποιους έχεις μιλήσει νωρίτερα, σε εμένα απαιτώ να μιλάς με σεβασμό”. Όλοι οι πελάτες που ήταν μάρτυρες στο περιαστικό σάστισαν στο άκουσμα αυτών των λέξεων. Έκπληκτος, όμως, ήταν και ο 6χρονος γιος του, που, όπως φαίνεται και στο βίντεο, μοιάζει να θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό του στο καπέλο, προφανώς ενοχλημένος από τη στάση του πατέρα του.

Δεν έγινε σαφές τι ακριβώς ενόχλησε τον πελάτη και ένιωσε πως δεν εξυπηρετήθηκε σωστά, αλλά το μόνο σίγουρα είναι πως μία τέτοια συμπεριφορά είναι αδικαιολόγητη. “Ο γιος μου στέκεται ακριβώς εδώ. Αν θες να σε σέβονται, πρέπει και να σέβεσαι. Προσπάθησα να σας μιλήσω με τρόπο πολιτισμένο, αλλά τώρα θα σε βάλω στη θέση σου, επειδή είσαι γυναίκα και είμαι άντρας και εγώ δεν πρόκειται να σε αφήσω να μου μιλάς έτσι”. Ενώ, λοιπόν συνεχίζει να φωνάζει στο προσωπικό του ταχυδρομείου, ο γιος του κάνει αμήχανα βόλτες, φανερά ντροπιασμένος.

Όταν ο μικρός βλέπει ότι κάποιος βιντεοσκοπεί τη σκηνή, κρύβει το πρόσωπό του με το καπέλο του, ενώ ο πατέρας του συνεχίζει ακάθεκτος. “Θα κάνεις τη δουλειά σου σωστά και θα μάθεις πώς να μιλάς με τους ανθρώπους, διαφορετικά να βρεις άλλη δουλειά”. Ένας συνάδελφος της γυναίκας προσπαθεί να επέμβει και να τον διακόψει, αλλά ο πατέρας συνεχίζει. “Είμαι ένας φορολογούμενος σε αυτή την κοινότητα και δεν έρχομαι εδώ για να εξυπηρετηθώ έτσι. Και όχι κύριε, τίποτα, δεν μπορείτε να κάνετε εσείς, η κυρία έπρεπε να κάνει σωστά τη δουλειά της από την πρώτη στιγμή”.

Έπειτα προσβάλλει τη νοημοσύνη της γυναίκας, λέγοντας ότι πιθανότατα έχει μόνο ένα δίπλωμα γυμνασίου, ενώ ισχυρίζεται ότι ο ίδιος είναι απόφοιτος πανεπιστημίου. Εν τω μεταξύ το αγόρι έχει αρχίσει να κινείται προς την έξοδο και σε μια προσπάθεια να σταματήσει ο πατέρας του. Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube από τον χρήστη Gordon Cooper, ο οποίος είπε ότι το προσωπικό κάλεσε την αστυνομία, αλλά ο άνθρωπος είχε ήδη φύγει όταν έφτασε.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε