Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

O Garfield ζει ανάμεσά μας! Δείτε τον πιο αραχτό γάτο στον κόσμο

O Garfield ζει ανάμεσά μας! Δείτε τον πιο αραχτό γάτο στον κόσμο

Μόνο στο σημείο να ζητήσει μπίρα από τα αφεντικά του δεν έχει φτάσει ο συγκεκριμένος γάτος! Τουλάχιστον αυτό θυμίζουν οι πόζες του που βγάζουν κάτι από το δικό μας σαλονικιότικο “χαλαρά”.

Ο Sir Winston Smushface έχει γίνει λατρεία των χρηστών του διαδικτύου, έχοντας τη δική του σελίδα στο Instagram που μετρά πάνω από 1.000 followers. “Μοιάζει τόσο χαζούλης. Η γλώσσα του κρέμεται συνέχεια έξω… τον αγαπούν όλοι”, σημειώνει η ιδιοκτήτριά του Jessie Jones από το Gold Coast.

Οι απίστευτες γκριμάτσες του τον έχουν κάνει εξαιρετικά δημοφιλή και γνωρίζει απίστευτες δόξες στα social media. “Θέλαμε έναν γάτο που να μοιάζει με τον Garfield και τον πήραμε δωρεάν. Τον είχε επιστρέψει μια ηλικιωμένη κυρία που είχε αρρωστήσει και δεν μπορούσε να τον φροντίσει”, σημείωσε ο σύντροφος της Jessie, Nick Atkins. Λίγους μήνες αργότερα παρατήρησαν ότι άρχισε να κάθεται στα δύο του πόδια και έκτοτε δεν έχει σταματήσει. “Άρχισε να το κάνει για να γλείφει τα πόδια του, αλλά τώρα το κάνει όλο και περισσότερο, ειδικά το πρωί. Η γλώσσα του επίσης κρέμεται σχεδόν πάντα έξω από το στόμα του”.

 

Ο Nick, καμεραμάν και φωτογράφος, έχει τη δική του εταιρεία παραγωγής. Παράγει επίσης webisodes και αν προκύψει το κατάλληλο σενάριο, τότε η επόμενη στάση για τον Sir Winston Smushface θα είναι το Χόλιγουντ! “Έχω μιλήσει με κάποιους φίλους που γράφουν σενάρια και μπορεί να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αλλά εξαρτάται από το πόσο του αρέσει. Θα μας άρεσε να δούμε τη δημοτικότητά του να μεγαλώνει σίγουρα”.

Αν και λάτρευε τα σκυλιά, ένα μόνο βλέμμα του Sir Winston Smushface ήταν αρκετό για να τον ερωτευτεί η Jessie Jones.”Μοιάζει σαν να χρειάζεται μια μπίρα. Είναι τόσο χαζούλης. Η γλώσσα του είναι συνέχεια έξω και συνέχεια βγάζω φωτογραφίες από τα αστεία πράγματα που κάνει”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε