Πολιτική

Ο Νικολόπουλος “ξαναχτυπά” – “Βέλη” κατά Στουρνάρα και Τσίπρα

Ο Νίκος Νικολόπουλος “ξαναχτυπά”. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας και... προειδοποιεί το Μαξίμου.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο κ. Νικολόπουλος με νέα ανακοίνωσή του γνωστοποιεί πως θα καταθέσει ερώτηση προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την οποία θα ζητά εξηγήσεις για την πρωτοβουλία του Γιάννη Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ για τους πλειστηριασμούς.

“Λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση του πρώτου μνημονιακού “πακέτου” μέτρων και ο Γιάννης Στουρνάρας ξαναχτύπησε… με ένα πρωτοφανές… “νομοθετικό πραξικόπημα”, πριν καν μας πουν οι συνοδοιπόροι μας “καλοχώνευτα”, που πάντως δεν πρόκειται να είναι…», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Αγνοώντας τις δεσμεύσεις της νεoεκλεγμένης συγκυβέρνησης πέρασε 15/10/2015 στο ΦΕΚ την απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΠΑΘ), που φέρει μόνον την υπογραφή του ίδιου!!!»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, «δεν ξεχνά την δέσμευση όλων μας…”Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”… Και για αυτό με ερώτηση που καταθέτουμε τη Δευτέρα, ζητάμε από τον Πρωθυπουργό εξηγήσεις, για την πρωτοβουλία Στουρνάρα να εκδώσει ΦΕΚ, για fast track πλειστηριασμούς και προπαντός απαιτούμε, ως τρίτος ανεξάρτητος κυβερνητικός εταίρος, η συγκυβέρνηση να επανορθώσει άμεσα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αιχμές Καραμανλή για τη Δύση και μήνυμα υπέρ της στρατηγικής σχέσης με την Κίνα: «Η Ελλάδα υπήρξε πρωτοπόρος στην προσπάθεια συνεργασίας με την Ευρώπη»
Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την Ξάνθη για τη Θράκη και τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων
Κώστας Καραμανλής
Νίκος Χριστοδουλίδης από Βουλή: Η Τουρκία είναι υπόλογη, η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη
Σε συνεδρίαση υψηλού συμβολισμού, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μίλησε για τους δεσμούς Ελλάδας – Κύπρου, το 1974 και το ανοιχτό τραύμα της τουρκικής κατοχής
Νίκος Χριστοδουλίδης
«Σφάχτηκαν» Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου: «Κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν σας κυνηγάει, μόνο η κουνιάδα της κυρίας Κεφαλά»
Καταγγελίες της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας κατά του υπουργού Δικαιοσύνης για μεθόδευση μετά από παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας
Γεωργιάδης και Κωνσταντοπούλου
Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία από το Αγαθονήσι: «Κλιμακώνονται οι αναθεωρητικές βλέψεις με ανύπαρκτα δικαιώματα»
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε από το Ανατολικό Αιγαίο ότι όλα τα ελληνικά νησιά έχουν τα δικαιώματα που προβλέπει το Διεθνές Δίκαιο και το Δίκαιο της Θάλασσας
Νίκος Δένδιας 7