Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: “Βγάλτε με μια φωτογραφία με τα αγόρια μου”

Ντυμένη στα λευκά και με... περιπαικτική διάθεση εμφανίστηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, στην ορκωμοσία της νέας Βουλής. Όπως... συνηθίζει, κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων και φυσικά των φωτογράφων.

Η σημερινή ενδυματολογική επιλογή της Όλγας Κεφαλογιάννη ήταν ένα λιτό, λευκό φόρεμα, το οποίο συνδύαζε με ένα επίσης λιτό χρυσό κολιέ. Για μία ακόμη φορά τράβηξε τα βλέμματα η βουλευτής της ΝΔ, τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τα… πειράγματά της στους φωτορεπόρτερ.

Βγάλετε μια φωτογραφία με τα αγόρια μου…” είπε… περιπαικτικά προς τους φωτογράφους η Όλγα Κεφαλογιάννη προσερχόμενη στην Βουλή.

Οι τέσσερις «σωματοφύλακες» που συνόδευαν την βουλευτή της ΝΔ, ήταν οι συνάδελφοί της που και αυτοί εκείνη την στιγμή τυχαία προσέρχονταν, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Σταύρος Καλαφάτης, Θεόδωρος Καράογλου και Βασίλης Κικίλιας.

Με τον τελευταίο, μάλιστα, η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αποχώρησε από την Βουλή… αλα ματσέτα και όπως ακούσαμε αυτά που σχολίαζαν ήταν τα γαλάζια εσωκομματικά…

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα επίθεση από την Τουρκία: Οι ελληνικοί χάρτες αλιείας χαράσσουν «φανταστικά σύνορα» σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο
Το τουρκικό ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει «άκυρες» και «χωρίς νομική ισχύ» τις ελληνικές απαγορεύσεις πέραν των 6 ναυτικών μιλίων, επαναφέροντας τη ρητορική περί παραβίασης της τουρκικής θαλάσσιας δικαιοδοσίας
Ελληνικός χάρτης αλιείας
Βουλή: Πέρασαν από την Επιτροπή οι συμφωνίες με Ιταλία και Πολωνία για διαβαθμισμένες πληροφορίες
Κατά τη συζήτηση, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης υποστήριξε ότι αποτελούν αναγκαία προϋπόθεση για την περαιτέρω εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας
Βουλή
Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη και ΠΑΣΟΚ: «Η συμπεριφορά του είναι σύμφυτη με την αλαζονεία και τον καθεστωτισμό της διακυβέρνησης Μητσοτάκη»
Η  Χαρ.Τρικούπη ανεβάζει κι άλλο τους τόνους μετά την επίθεση του υπουργού Υγείας στον Ν. Ανδρουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Σάντσο Πάντσα κατά των διεφθαρμένων» και «ψεύτη, φαρισαίο, υποκριτή»
Ανδρουλάκης, Χρυσοχοϊδης, Ανδρουλάκης
Μαρινάκης για το beef Οικονόμου – Σκέρτσου σχετικά με τις «πελατειακές σχέσεις» ψηφοφόρων και βουλευτών: Εγώ είμαι υπέρ του σταυρού προτίμησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, απορρίπτοντας το «τσουβάλιασμα» και επιμένοντας ότι η διαίρεση στο εσωτερικό της ΚΟ δεν προσφέρει τίποτα
Οικονόμου, Μαρινάκης, Σκέρτσος