Πολιτική

Εκλογές 2015: Και επίσημα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Γεροβασίλη

Και επισήμως ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η Όλγα Γεροβασίλη θα είναι η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. 

Νωρίτερα, ο κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM τόνισε πως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται να υλοποιήσει τη συμφωνία:

«Όλοι μας γνωρίζουμε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η συμφωνία, εμείς ήμασταν οι πρώτοι που το λέγαμε αυτό. Ναι, θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία. Δεν είμαστε δισυπόστατοι. Έχουμε μία υπόσταση και τη λέμε ανοιχτά και ειλικρινώς. Έχουμε αποφασίσει να είμαστε οι εγγυητές εξόδου της χώρας και επανόδου της σταθερότητας».

«Αυτή είναι μία δέσμευση, την οποία έχουμε αναλάβει από την ώρα της ψήφισης της συμφωνίας και φυσικά είμαστε σταθεροί σε αυτό που αποφασίσαμε και διατυπώσαμε. Δεν χρειάζεται κάποιος να υιοθετεί κάτι, το οποίο ξέρει ότι πρέπει να το κάνει» πρόσθεσε.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε: «Δεν θα επαναφέρουμε εμείς στο προσκήνιο όλο το παλιό σύστημα, το οποίο έφερε τη χώρα μέχρι εδώ. Ο κ. Καμμένος διαχώρισε τη θέση του εγκαίρως». «Όταν λέμε είμαστε εγγυητές, είμαστε εγγυητές για τη Δημοκρατία, για την έξοδο από τα μνημόνια. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε με πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες ιδεολογικά και με επιλογή ακολουθούν αυτή την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική και ταυτίζονται με τους δανειστές και πολλούς από αυτούς που εκβίαζαν τη χώρα» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος τόνισε: «Δεν είπαμε ψέματα στον ελληνικό λαό, διότι δεν θέλαμε να κοροϊδέψουμε κανέναν. Είχαμε ένα πρόγραμμα, το οποίο παραμένει στους στόχους μας, στις βασικές του κατευθύνσεις. Είναι άλλο πράγμα λέω ψέματα και άλλο πράγμα κάνω τακτική υποχώρηση».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παραδόθηκαν 164 νέα οχήματα στην Πυροσβεστική – Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ακολουθούμε έναν σχεδιασμό ο οποίος με προσήλωση και επιμονή αποδίδει»
Τα 164 οχήματα αξίας 15.550.000 ευρώ περιλαμβάνουν υδροφόρα εξοπλισμένα με δεξαμενές χωρητικότητας 12.000 λίτρων, και οχήματα μεταφοράς προσωπικού και εξοπλισμού
Κυριάκος Μητσοτάκης
20
Σε οριακό σημείο οι σχέσεις Ανδρουλάκη – Δούκα: Ποιες οι εισηγήσεις προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
Στελέχη που βρίσκονται κοντά στο προεδρικό περιβάλλον  ανέφεραν, πάντως, ότι με όσα λέει ο Χάρης Δούκας υπονομεύει  τις προσπάθειες συσπείρωσης που γίνονται από τον Νίκο Ανδρουλάκη
Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας 9
Γιώργος Γεραπετρίτης: «Το Κυπριακό είναι στην κορυφή της ατζέντας του ΓΓ του ΟΗΕ – Στόχος μας η επανένωση της Μεγαλονήσου»
Ο υπουργός Εξωτερικών σχολίασε και την τοποθέτηση Προσωπικής Απεσταλμένης που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ζήτημα - «Το μήνυμα μιας ενιαίας Κύπρου είναι σήμερα αναγκαίο στον κόσμο»
Γιώργος Γεραπετρίτης 2
Η Ελλάδα ετοιμάζει τη δική της απάντηση στον ΟΗΕ μετά τη Ρηματική Διακοίνωση και τον χάρτη – πρόκληση της Λιβύης
Ο νέος προκλητικός χάρτης που κατέθεσε στον ΟΗΕ η κυβέρνηση της Τρίπολης με τον οποίο οριοθετεί με συντεταγμένες την υφαλοκρηπίδα της Λιβύης έως τις ακτές της Κρήτης ουσιαστικά «φωτογραφίζει» ως… «εντολέα» την Τουρκία
Ο χάρτης που κατέθεσε η Λιβύη στον ΟΗΕ 4