Πολιτική

Ντόρα και Χατζηδάκης με Γιούνκερ και Κατάινεν

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γκίρκι Κατάινεν είχαν σήμερα το μεσημέρι στις τρεις οι βουλευτές της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη και Κωστής Χατζηδάκης στος Βρυξέλλες στο πλαίσιο των συναντήσεων που ακολουθούν με ευρωπαίους αξιωματούχους.

Ενώ αργότερα στις τέσσερις είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ. Οι βουλευτές της ΝΔ συμβάλλουν και από τη δική τους πλευρά με τις επαφές τους αυτές στην πορεία των διαπραγματεύσεων ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Πολλά πάντως ακούστηκαν για το ταξίδι αυτό των βουλευτών το οποίομόπως φαίνεται έχει αρκετό εσωκομματικό παρασκήνιο. Ενώ πηγές της Συγγρού άφηναν να εννοηθεί πως ήταν πρωτοβουλία των βουλευτών, για την οποία ήταν βεβαίως ενήμερος ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ πηγές από την πλευρά της κ. Μπακογιάννη επιβεβαίωναν ότι με εντολή του προέδρου της ΝΔ πραγματοποιείται το ταξίδι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΑΦΕΡΜΟΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Alco: Νίκος Δένδιας και Κυριάκος Πιερρακάκης οι πιο επιτυχημένοι Υπουργοί της Κυβέρνησης
Στο ερώτημα «ποιον εμπιστεύεστε για Πρωθυπουργό», ο Κυριάκος Μητσοτάκης (28%) διατηρεί μεγάλο προβάδισμα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, ωστόσο με μεγάλη διαφορά προηγείται ο... κανένας (35%)
Ο Νίκος Δένδιας και ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν καταγράφουμε απλώς το πρόβλημα της στέγασης, το αντιμετωπίζουμε με στοχευμένα μέτρα
«Η Κυβέρνηση αναπτύσσει συνολικά 40 δράσεις συνολικού προϋπολογισμού άνω των 6,5 δισ. ευρώ για τη στεγαστική κρίση», σημειώνει ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του στο ηλεκτρονικό Onside της ΟΝΝΕΔ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 1
Σωκράτης Φάμελλος για τη μήνυση από την Ομάδα Αλήθειας: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί νοικοκύρης»
«Η μήνυση εναντίον μου, που προανήγγειλε η Ομάδας Αλήθειας, ο μηχανισμός προπαγάνδας του κ. Μητσοτάκη, αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της Δημοκρατίας» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1