Πολιτική

Η κυβέρνηση θα προτείνει ρύθμιση για ένα μήνα και μετά η μεγάλη συμφωνία

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η Ελλάδα θα ζητήσει μία ρύθμιση, δηλαδή ένα είδος μικρής συμφωνίας, μέχρι το τέλος του μήνα, σημειώνοντας πως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ακούμε και άλλες προτάσεις σύντομου χρόνου από τους δανειστές.

Σε αυτό το διάστημα του ενός μήνα προφανώς η Ελλάδα θα ζητήσει να λυθεί το θέμα της ρευστότητας και κυρίως το τραπεζικό πρόβλημα που έχει προκύψει και εν συνεχεία όπως αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές μετά από τον συγκεκριμένο μήνα θα προετοιμαστεί το έδαφος για μία μεγάλη βιώσιμη συμφωνία.

Όπως αναφέρουν επίσης οι κυβερνητικές πηγές η ελληνική κυβέρνηση θα παρουσιάσει την Τετάρτη το κοινό έδαφος για μία βιώσιμη λύση, λαμβάνοντας υπόψη το αποτέλεσμα του δημοψήφισματος, τις κοινές θέσεις των πολιτικών αρχηγών και τις προτάσεις των Θεσμών.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση στην τετραμερή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα, με την Άνγκελα Μέρκελ, τον Φρανσουά Ολάντ και τον Ζαν Κλωντ Γιούνκερ συζητήθηκε ο οδικός χάρτης, προκειμένου να υπάρξει αποτέλεσμα.

Επισημαίνουν δε πως την Τετάρτη θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη το Eurogroup, προκειμένου να εξεταστεί το κοινό έδαφος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 50
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 22
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 18