Οικονομία

Συμφωνία και όχι Grexit βλέπει πλέον η Deutsche Bank

Οι κίνδυνοι είναι ακόμα μεγάλοι και οι θεσμοί μπορεί να ζητήσουν περισσότερες δεσμεύσεις αλλά μετά τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία παρά σε Grexit είναι η νεότερη εκτίμηση από την Deutsche Bank.

Αλλάζει στάση η Deutsche Bank που βλέπει πλέον ως επικρατέστερο σενάριο τη συμφωνία.
Όπως εξηγούν οι αναλυτές της οι υποχωρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης άνοιξαν πλέον τον δρόμο για συμφωνία, όμως τίποτε δεν είναι ακόμα οριστικό γιατί μπορεί οι δανειστές να ζητήσουν περισσότερες δεσμεύσεις.
‘Σε κάθε περίπτωση παραμένουν κάποιες σημαντικές διαφορές και είναι ακόμα ασαφές αν οι θεσμοί θα ζητήσουν περαιτέρω δεσμεύσεις πάνω στις προτάσεις της κυβέρνησης. Η συμφωνία ωστόσο παραμένει πιο πιθανή από το Grexit, αλλά οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι και απαιτείται περαιτέρω πρόοδος”.

Πηγή Ημερησία

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Nvidia και AMD θα δίνουν στις ΗΠΑ το 15% των εσόδων τους από πωλήσεις τσιπ στην Κίνα
Οι δύο "γίγαντες" κατασκευής τσιπ προχώρησαν σε αυτήν την συμφωνία με τον Λευκό Οίκο, ως προϋπόθεση για την απόκτηση αδειών εξαγωγής των προϊόντων τους στην κινεζική αγορά, οι οποίες χορηγήθηκαν την περασμένη εβδομάδα
Semiconductor chips are seen on a circuit board of a computer