Πολιτική

Υπέρ της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους τάσσεται ο Ντέιβιντ Κάμερον

Η Ελλάδα χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους της, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, εκφράζοντας την υποστήριξή του στη έκθεση που παρουσίασε χθες το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με αντικείμενο τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την Τρίτη, στην ανάλυσή του το ΔΝΤ ανέφερε ότι η Ελλάδα χρειάζεται κατά πολύ μεγαλύτερη ελάφρυνση του χρέους απ’ όσο ήταν πρόθυμες να εξετάσουν μέχρι τώρα οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών.

“Η άποψη που εκφράζει (το ΔΝΤ) ότι χρειάζεται ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα πρέπει να είναι σωστή” δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός μιλώντας στο κοινοβούλιο της χώρας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλεξάνδρα Σδούκου: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι «νέος», η κοινωνία θυμάται το κόστος της διακυβέρνησής του
Αιχμές της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για την επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού, την υπόθεση Ανδρουλάκη, το κόμμα Καρυστιανού και το ενδεχόμενο νέου πολιτικού φορέα από Σαμαρά
Αλεξάνδρα Σδούκου
ΠΑΣΟΚ: Πρωτοφανής επιχείρηση σπίλωσης του Νίκου Ανδρουλάκη – Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να κινείται στο βούρκο
«Όλα θα λυθούν εκεί που πρέπει, στη δικαιοσύνη. Αναμένουμε τη δημόσια δέσμευση του ίδιου και της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα κρυφτούν πίσω από την ασυλία του»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει ψέματα – Η οικογένειά του εισπράττει 10.000 ευρώ τον μήνα
«Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω τον Ανδρουλάκη στα δικαστήρια - Είναι ένας βαθύπλουτος, ένα εκατ. από εδώ και ένα από εκεί, και τώρα τον έπιασε ο πόνος για τον φτωχό Έλληνα»
Άδωνις Γεωργιάδης 17