Media

Το «Voice» κέρδισε και πάλι τους τηλεθεατές!

Το 4ο live του «Voice» μεταδόθηκε χθες το βράδυ ενώ απομένουν δύο ακόμα, ο ημιτελικός κι ο τελικός, για να ολοκληρωθεί κι ο δεύτερος κύκλος του.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για ακόμα μία Κυριακή το talent show κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές ανεβάζοντας ψηλά τον ΑΝΤ1 στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα το κανάλι του Αμαρουσίου εισέπραξε 38,4% μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο και 39,6% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσής του.

Οι 8 διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το «εισιτήριο» για το επόμενο live, τον ημιτελικό, είναι:

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή: οι Άννα Βιλανίδη και Σταύρος Χαλιαμπάλιας.
Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου: οι Νεκτάριος Μαλλάς και Ανδρέας Ελεσνίτσαλης.
Από την ομάδα του Μιχάλη Stavento: οι Κατερίνα Καμπανέλη και Άκης Παναγιωτίδης.
Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου: οι Κώστας Αγέρης και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.
Την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιουνίου μόνο ένας από κάθε ομάδα θα προκριθεί για τον τελικό, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 21 Ιουνίου, όπου θα αναδειχτεί ο νικητής του «Voice 2».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα