Ελλάδα

Γιατί το ΠΑΜΕ ξήλωσε τις εξέδρες από την Ομόνοια; ΦΩΤΟ

Aλλαγή μεγάλης σημασίας στην ιστορική έδρα του ΠΑΜΕ. Το αποψινό συλλαλητήριο ενάντια στη νέα συμφωνία δε θα έχει έδρα την Ομόνοια αλλά το Σύνταγμα. Ηδη συνεργεία ξήλωσαν τις εξέδρες και τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις.

Τρελά αντανακλαστικά επιδεικνύουν τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) μετά και την κατάληψη που πραγματοποιούν από το πρωί στο Υπουργείο Οικονομικών.

Κάνοντας έτσι σαφές πως πλέον το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ αναλαμβάνουν και πάλι τον κυρίαρχο το ρόλο του διοργανωτή εξεγέρσεων ενάντια στα μνημόνια,  ρόλο που κακά τα ψέμματα εως και πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, είχε κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι, πήραν την απόφαση να αλλάξουν έδρα, να ξηλώσουν εξέδρες και μικροφωνικές εγκαταστάσεις και να μεταφέρουν το συλλαλητήριο που θα γίνει το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Ενδεικτική είναι και η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ η οποία αναφέρει “ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία, την Πέμπτη 11 Ιούνη και ώρα 19.30 στο Σύνταγμα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Για εμπρησμό από αμέλεια κατηγορείται η μητέρα του 7χρονου που πέθανε από φωτιά στο σπίτι της οικογένειας στη Ροδόπη
Ο έξι ετών αδελφός του επτάχρονου και ο πατέρας νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση - Η ξυλόσομπα που βρισκόταν στο δωμάτιο φέρεται να στάθηκε αιτία για τη μοιραία πυρκαγιά
Φωτιά σε σπίτι στη Ροδόπη
Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου που συνελήφθη για τη δολοφονία της - «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη που ερεύνησε σε βάθος την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της, «πέρα από τα χάπια, της προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο και έβαλε φωτιά»
Ελένη Παπαδοπούλου: Ένα κρυμμένο μπιτόνι πρόδωσε τον γιο της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – «Σχέδιο σε 3 φάσεις» περιγράφει η Αγγελική Νικολούλη
«Ετοιμάσαμε την τελευταία της βαλίτσα, δεν γύρισε ποτέ» λέει ο σύντροφος της 42χρονης αεροσυνοδού του μοιραίου Falcon
Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές εξετάζουν κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να δουν αν υπήρξε εξωτερική παρέμβαση από τρίτους πριν από τη μοιραία πτήση
Μαρία Παππά
Ανεστίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Είμαι καθαρός, τζάμι» – Μπλοκάρουν κι άλλοι λογαριασμοί αγροτών – «Δεν υπάρχει καμία διάθεση για διάλογο»
«Τον Φραπέ ακούσαμε, ότι δεν έχουν κατασχέσει τους λογαριασμούς ούτε έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Σε εμένα έπεσε αυτός ο συρφετός. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα γιατί είμαι καθαρός» λέει ο ίδιος
Κώστας Ανεστίδης
79