Κόσμος

Έμειναν κλεισμένες στο ασανσέρ για δυόμιση μέρες!

Δύο καλόγριες έμειναν κλεισμένες επί δυόμισι μέρες στον ανελκυστήρα ενός μοναστηριού στη Ρώμη μέχρι που εντοπίστηκαν και απελευθερώθηκαν το πρωί της Δευτέρας, όπως ανέφεραν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Τις δύο μοναχές, μια 58χρονη Ιρλανδή και μια 68χρονη Νεοζηλανδή, βρήκε η καθαρίστρια που έφτασε στη μονή και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Οι καραμπινιέροι που έφτασαν στη μονή κατάφεραν να θέσουν ξανά σε λειτουργία το ασανσέρ και να βγάλουν σώες τις δύο γυναίκες.

Οι μοναχές μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο καθώς είχαν υποστεί αφυδάτωση μετά την πολυήμερη παραμονή τους στο ασανσέρ. Είχαν κλειστεί στον ανελκυστήρα από το απόγευμα της Παρασκευής. Το κτίριο των Αδελφών της Μαρίας φιλοξενεί προσωρινά καλόγριες κατά την παραμονή τους στη Ρώμη αλλά εκτός από τις δύο γυναίκες δεν υπήρχε κανείς άλλος μέσα σε αυτό για να ακούσει τις κραυγές τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Nετανιάχου πρότεινε τον Τραμπ για Νόμπελ Ειρήνης και μαζί αναζητούν χώρες για την μετεγκατάσταση των Παλαιστίνιων
«Αποκαθιστά την ειρήνη στη μια χώρα μετά την άλλη», τόνισε ο Νετανιάχου - Ο Τραμπ ξεκαθάρισε πως έχει εξασφαλίσει εξαιρετική συνεργασία με τις χώρες γύρω από το Ισραήλ για την απομάκρυνση των Παλαιστίνιων
REUTERS
1
«Revenge on Gold Diggers»: Κατακραυγή για το νέο videogame που αναπαράγει τον σεξισμό και τα στερεότυπα της γυναίκας – «χρυσοθήρα»
Οι δημιουργοί του επιμένουν ότι ποτέ δεν είχαν την πρόθεση να «στοχεύσουν τις γυναίκες», αλλά ήθελαν να διευκολύνουν τον «ανοιχτό διάλογο σχετικά με τα συναισθηματικά όρια και τις γκρίζες ζώνες στις σύγχρονες σχέσεις»
Σκηνή από το αμφιλεγόμενο videogame