Κόσμος

Τεράστιος πύθωνας σκόρπισε τον τρόμο σε υπαίθρια αγορά

Σε μια υπαίθρια αγορά, πράγματι, αυτά που μπορούν να βρουν και να αγοράσουν οι ενδιαφερόμενοι, ποικίλλουν. Από φαγητά και λαχανικά μέχρι ρούχα. Στη Φλόριντα όμως οι αγοραστές είχαν την ατυχία να έρθουν αντιμέτωποι με έναν πύθωνα Βιρμανίας.

Μοιάζει με κακόγουστη πλάκα και όμως συνέβη σε υπαίθρια αγορά στο Homestead. Μία ανυποψίαστη γυναίκα, την ώρα που κοίταζε ανάμεσα σε ρούχα και λίγο πριν καταλήξει στην αγορά της, για κακή της τύχη, εκεί στον πάγκο με τα ρούχα, έπεσε πάνω σε έναν πύθωνα. Σαστισμένη, άρχισε να φωνάζει. Αμέσως, οι υπάλληλοι της αγοράς, κάλεσαν την πυροσβεστική. Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, μάλλον το ‘γλυκό’ αυτό φίδι, έψαχνε για ένα ζεστό μέρος προκειμένου να κοιμηθεί.

“Τα φίδια, είτε είναι δηλητηριώδη είτε όχι, δεν πρέπει να τα πειράζουμε γιατί έχουν πολλά και κοφτερά δόντια”, όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι της πυροσβεστικής. Οι πυροσβέστες απομάκρυναν γρήγορα το φίδι από την αγορά, ενώ δήλωσαν πως το συγκεκριμένο φίδι δεν είναι φιλικό στη Φλόριντα, οπότε είναι πολύ πιθανό να έρθει αντιμέτωπο με την ευθανασία.

 

Πηγή: Abc7news

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν