Πολιτική

Χωρίς… ανάσα το πρόγραμμα του Τσίπρα στις ΗΠΑ – Ώρα… Ομπάμα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα παρευρεθεί αύριο 08:00-8.50 (τοπική ώρα) στη Δεξίωση υποδοχής από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στους Αρχηγούς Κρατών, ενώ από τις 9:00 έως τις 11:00 θα παρακολουθήσει την έναρξη της Γενικής Συζήτησης της 70ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών με πρώτο ομιλητή τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών και επόμενο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Στις 11:00 ο Πρωθυπουργός θα έχει διμερή συνάντηση με την Πρόεδρο της Βραζιλίας Dilma Rousseff και στις 11.30 διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο του Iσημερινού Rafael Correa
Στις 13:15 ο κ. Τσίπρας θα παρακαθίσει στο επίσημο γεύμα που παραθέτει ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών στους Αρχηγούς Κρατών και Κυβερνήσεων.

Στις 15:00 ο κ. Τσίπρας θα έχει διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κίνας Xi Jinping και στις 16:30 διμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Abdel Fattah Al Sisi.
Από τις 19:00-22:00, ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα παρακαθίσει στην Δεξίωση που παραθέτει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα προς τιμήν των επικεφαλής των αντιπροσωπειών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης: Άστοχη επικοινωνιακά η διαχείριση του κλεισίματος των ΕΛΤΑ από την διοίκηση – Δεν υπάρχει διάθεση υπαναχώρησης  
«Η κυβέρνηση επί της ουσίας της απόφασης να κλείσουν κάποια καταστήματα και να μην μπαίνει μέσα εκατομμύρια μια εταιρεία που είναι στο Υπερταμείο δεν είναι αντίθετη»
Υποκατάστημα των ΕΛΤΑ
Το μεγάλο πάρτι της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ και το συρτάκι - «Δεν θα απογοητεύσω τις ΗΠΑ και την Ελλάδα»
Την Τρίτη αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα - «Ως πρέσβης ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Έλληνες συμμάχους μας για την προώθηση της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 13
Πολιτική «θύελλα» για το λουκέτο στα ΕΛΤΑ: «Γκρίνια» στο Μαξίμου και «γαλάζιες» ενστάσεις
Τα «πυρά» κατευθύνθηκαν και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος εξανέστη - «Δεν είχε εξηγηθεί στην κοινωνία η οξύτητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν τα ΕΛΤΑ»
Ελληνικά Ταχυδρομεία 70