Κόσμος

Αδιανόητο! Βρέφος βρέθηκε στα σκουπίδια νοσοκομείου

Συγκλονισμό έχει προκαλέσει στην κυπριακή κοινή γνώμη η αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε άψυχο σώμα νεογέννητου βρέφους στα σκουπίδια του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το βρέφος γεννήθηκε σε ιδιωτική κλινική στις 30 Αυγούστου, ωστόσο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε, μεταφέρθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 1η Σεπτεμβρίου.

Το περασμένο Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, οι ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Αγγελική Παπέττα διενήργησαν νεκροτομή επί της σορού του στο Γενικό Νοσοκομείου Λευκωσίας, προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του, καθώς αυτή ήταν η δεύτερη αποτυχημένη κύηση της μητέρας. Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε συνεννόηση με τους γονείς αποφάσισαν το νεκρό βρέφος να ταφεί στο κοιμητήριο Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, οι γονείς δεν παρέλαβαν το πιστοποιητικό θανάτου του βρέφους, αλλά ούτε και το νοσοκομείο μερίμνησε για την ταφή του.

Το νεκρό νεογνό εντοπίστηκε σήμερα σε κάλαθο αχρήστων στο θάλαμο του νεκροτομείου. Επιτόπιες έρευνες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διενήργησε η Αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από τον διευθυντή του Νοσοκομείου Γιάννη Κυαμίδη. Οι ανακριτές παρέλαβαν όλο το οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του νοσοκομείου και συγκεκριμένα από το χώρο του νεκροτομείου, το οποίο αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι χθες το βρέφος βρισκόταν στα ψυγεία του νεκροτομείου, όπου είχε τοποθετηθεί μετά τη νεκροτομή που διενεργήθηκε επί της σορού του το περασμένο Σάββατο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γάζα: Η Χαμάς παρέδωσε στο Ισραήλ τη σορό στρατιώτη που κρατούσε από τον πόλεμο του 2014
Έντεκα χρόνια μετά τον θάνατό του στις σήραγγες της Γάζας, το Ισραήλ ανακοινώνει ότι παρέλαβε τη σορό ομήρου, την οποία η Χαμάς παρουσιάζει ως εκείνη του υπολοχαγού Χαντάρ Γκόλντιν
Ο Ερυθρός Σταυρός παραλαμβάνει ένα πτώμα που αναγνωρίστηκε από τη Χαμάς ως αυτό του νεκρού Ισραηλινού στρατιώτη Χαντάρ Γκόλντιν
Ρωσία: Στελέχη ρωσικής βιομηχανίας όπλων σκοτώθηκαν σε πτώση ελικοπτέρου στο Νταγκεστάν – Βίντεο με τη στιγμή της συντριβής
Τέσσερα υψηλόβαθμα στελέχη ρωσικού εργοστασίου οπλικών συστημάτων που βρίσκεται υπό κυρώσεις της ΕΕ σκοτώθηκαν όταν ελικόπτερο τύπου Ka-226 συνετρίβη στο Νταγκεστάν
Εικόνες από την συντριβή του ελικοπτέρου στο Νταγκεστάν
Η Βρετανία στέλνει ομάδα της RAF στο Βέλγιο για να αναχαιτίσει drones «φαντάσματα»
Το Λονδίνο αποστέλλει εξειδικευμένη μονάδα της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) στο Βέλγιο, προκειμένου να βοηθήσει τις βελγικές αρχές να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ύποπτες πτήσεις drones
Πινακίδα απαγόρευσης για drones κοντά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών