Πολιτική

Εκλογές 2015 – Τα νέα σποτ του ΣΥΡΙΖΑ: Το δημοψήφισμα και οι μικρομεσαίοι

Την ώρα που ήταν σε... εξέλιξη το debate ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη δυο προεκλογικά σποτ. Το ένα με "πρωταγωνιστή" τον πρόεδρό του και το δημοψήφισμα και το δεύτερο του μικρομεσαίους.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο πρώτο από τα video, υπάρχουν αποσπάσματα από τα διαγγέλματα του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της περιόδου πριν από το δημοψήφισμα, όταν ο τότε πρωθυπουργός καλούσε τους πολίτες να πουν “Όχι” στη συμφωνία Γιούνκερ.
Υπάρχει αναφορά, επίσης, στο hashtag #thisisacoup, που έγινε παγκόσμιο trend κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου.

Το δεύτερο video δεν έχει… Αλέξη Τσίπρα αλλά τίτλο “Μικρομεσαίοι” και αφορά στα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων επτά μηνών για τις 100 δόσεις, τα χρέη στο Δημόσιο μέχρι 50.000€ αλλά και όσα θα γίνουν μετά τις εκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα Δημοκρατία: Ξεκινά το 16ο τακτικό συνέδριο με σύνθημα «Μαζί για την Ελλάδα του 2030» – Χαμόγελα, αγκαλιές, σέλφι και πηγαδάκια
Στο επίκεντρο η ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο την επανασυσπείρωση της «γαλάζιας» παράταξης και την εκλογική ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού
16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας
ΠΑΣΟΚ κατά Κυρανάκη για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Μετεξεταστέος στο εμπορικό και στο ενοχικό δίκαιο»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών έθεσε ζήτημα άρθρου 57 του Συντάγματος, με τη Χαριλάου Τρικούπη να απαντά σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για «μπαρούφες» και «βαρύγδουπες αναλύσεις»
Κωνσταντίνος Κυρανάκης