Κόσμος

Οι αμερικανοί, το “σύνδρομο Γκρομίνκο” και ο Πέτρος Μολυβιάτης!

Οι αμερικανοί φαίνεται ότι κάτι παθαίνουν κάθε φορά που στην καρέκλα του ΥΠΕΞ κάθεται ο Πέτρος Μολυβιάτης. Κάνουν λες και απέναντί τους έχουν τον ΥΠΕΞ της Σοβιετικής Ένωσης Α.Γκρομίνκο!

Έμπειρος διπλωμάτης ,έμπιστος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και υπουργός Εξωτερικών του ανηψιού του Κώστα Καραμανλή, έχει μπει στο “αμερικανικό στόχαστρο” από εκείνη την εποχή. Σύμφωνα με όσα τα Wikileaks έχουν αποκαλύψει οι ΗΠΑ τον θεωρούν ως τον άνθρωπο που εισηγήθηκε στον Κώστα Καραμανλή να απειλήσει με βέτο την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, που διακαώς επιθυμούσαν οι Αμερικανοί.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Στρατηγικές αντιπροσωπείες για ένα ραντεβού με πολλαπλά διακυβεύματα
Διπλωματία, οικονομία, άμυνα και διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία: οι δύο πρόεδροι φτάνουν με ομάδες υψηλού επιπέδου, καθώς η έκβαση της συνόδου μπορεί να αναδιαμορφώσει τις γεωπολιτικές ισορροπίες
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
1