Πολιτική

Είναι παντελώς τρελό! Θέλει να κάνει προσλήψεις και δεν την αφήνουν!

Δεν είμαστε στα καλά μας. Την ώρα που η ανεργία καλπάζει, υπάρχει εταιρεία που θέλει να κάνει προσλήψεις, έχει τα χρήματα και δεν θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, οι πελάτες ζητούν περισσότερες υπηρεσίες και αδυνατεί να τις προσφέρει γιατί δεν επιτρέπονται οι προλήψεις.

Η τρέλα σε όλα της το μεγαλείο με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η οποία το 2015 θα χάσει περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ λόγω έλλειψης προσωπικού.

Όπως, αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «Ημερησίας» η Cosco ζήτησε να διπλασιαστούν τα δρομολόγια που μεταφέρουν προϊόντα από τον Πειραιά στην Τσεχία και η εταιρεία απάντησε αρνητικά γιατί δεν έχει προσωπικό ύστερα από τις μειώσεις που επέβαλε τη τρόικα.

Μάλιστα αν δεν προχωρήσει σε 400 ως 500 προσλήψεις ως το Δεκέμβριο θα αναγκαστεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να περικόψει δρομολόγια τα οποία δεν είναι ζημιογόνα, αλλά κερδοφόρα.

Την ίδια ώρα 200 βαγόνια βρίσκονται ακινητοποιημένα γιατί η ROSCO δεν έχει επαρκές προσωπικό να τα επισκευάσει. Η τρέλα στη χώρα της ανεργίας σε όλο της το μεγαλείο.

Μάλιστα για να εκτελεστεί το σημερινό πρόγραμμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όλοι εργαζόμενοι στις σιδηροδρομικές εταιρείες αναγκάζονται σε πολύωρη υπερωριακή απασχόληση, κάτι που κοστίζει ακριβότερα από την πρόσληψη νέων υπαλλήλων.

Και οι πολιτικοί πετούν λάσπη στα μπαλκόνια…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε με τον Αλ Σίσι για τον πόλεμο Ισραήλ - Ιράν και τη Μονή Σινά: «Να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση»
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε την ανάγκη να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή και να ξεκινήσουν άμεσα οι συζητήσεις μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών
Κυριάκος Μητσοτάκης Αλ Σίσι 4
Μητσοτάκης σε Τασούλα: Θα στείλουμε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού έξω από τα χωρικά ύδατα της Λιβύης για αποτροπή μεταναστών
«Δεν θα κάνουν κουμάντο οι διακινητές για το ποιος μπαίνει στην Ελλάδα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Θα θέσει το ζήτημα και στη Σύνοδο Κορυφής
Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, 46
Προβληματισμός στο ΠΑΣΟΚ με την τακτική της κυβέρνησης για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Ζητά παρεμβάσεις μέσω της ειρήνης
Την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, μετά το χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης,...
Νίκος Ανδρουλάκης