Πολιτική

Υπό τον φόβο των αντιδράσεων αναβλήθηκε η συζήτηση για την ΠΝΠ

Διόλου τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα το απόγευμα, συζήτησης στη Βουλή για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου που αφορά την ΕΒΖ και την έκτακτη ρύθμιση των χρεών, στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση.

Ως επίσημη δικαιολογία της αναβολής είναι η συνάντηση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον επικεφαλής της Gazprom, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει μία ευθεία σύγκρουση με όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα των δημόσιων φορέων και ΟΤΑ.

Πολλοί είναι εκείνοι που θέτουν ως επιχείρημα πως ο υπουργός, κ. Λαφαζάνης θα μπορούσε να εκπροσωπηθεί στη Βουλή από κάποιον εκ των αναπληρωτών του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17