Οικονομία

Επίθεση Σόιμπλε σε Βαρουφάκη και απειλή ακύρωσης συμφωνίας

Οι δηλώσεις του Γ. Βαρουφάκη πλήττουν την αλληλεγγύη των Ευρωπαίων εταίρων και εαν η ελληνική κυβέρνηση δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της βάσει της συμφωνίας στο Eurogroup, τότε αυτή θα θεωρηθεί άκυρη, δήλωσε πριν από λίγο ο Β. Σόιμπλε.

Ευθεία προσωπική επίθεση κατά του Γ. Βαρουφάκη εξαπέλυσε, ξανά, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Β. Σόιμπλε.
Διαβάστε τι δήλωσε, σύμφωνα με το Reuters, σε βουλευτές του κόμματος του μετά τις νέες συνεντεύξεις Βαρουφάκη περί κουρέματος χρέους, αλλά και την απειλή που διατύπωσε ο γερμανός υπ. Οικονομικών.
”Οι δηλώσεις Βαρουφάκη πλήττουν την αλληλεγγύη των Ευρωπαίων εταίρων. Εάν η Αθήνα δεν υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της βάσει της συμφωνίας, τότε αυτή θα θεωρηθεί άκυρη”.

Πηγή Euro2day

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα υπέβαλε το 6ο αίτημα πληρωμής από το Ταμείο Ανάκαμψης
Τα ορόσημα που εκπληρώθηκαν για την υποβολή του 6ου αιτήματος αποτυπώνουν την πρόοδο υλοποίησης σε έργα και μεταρρυθμίσεις σε μια σειρά από καίριους τομείς για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών
National flag of Greece and euro coins