Πολιτική

Bild: Οι Έλληνες έστειλαν λάθος κείμενο!

Μια απίστευτη εξέλιξη αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα BILD. Όπως υποστηρίζει, η ελληνική κυβέρνηση έστειλε λάθος επιστολή στις Βρυξέλλες την Πέμπτη.

Η εφημερίδα επικαλείται κυβερνητικές πηγές και αναφέρει ότι παρότι ο Αλέξης Τσίπρας σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Κομισιόν, Γιουνκερ και τον επικεφαλής του Eurogroup, Ντάισελμπλουμ είχαν προετοιμάσει μια επιστολή για να εξασφαλίσουν την στήριξη των Ευρωπαίων εταίρων, άλλαξε την διατύπωση ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, έστειλε μια τροποποιημένη εκδοχή της επιστολής, στην οποία παραλείπονται οι διαβεβαιώσεις πως η Ελλάδα θα δεχτεί τους όρους διάσωσης που συμφωνήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας στις συνομιλίες που είχε με τον Ντάισελμπλουμ και την Μέρκελ χαρακτήρισε την επιστολή ως «διοικητικό λάθος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης