Αθλητικά

Στέλνουν τον Κρόιφ στον ΠΑΟΚ

Οι Ισραηλινοί στέλνουν στον “δικέφαλο του Βορρά” τον Ζόρντι Κρόιφ, ως αντικαταστάτη του Ζήση Βρύζα

Την ώρα που ο Ζήσης Βρύζας είναι ακόμα υπό παραίτηση, οι Ισραηλινοί στέλνουν στον ΠΑΟΚ τον Ζόρντι Κρόιφ, για το πόστο το τεχνικού διευθυντή των Θεσσαλονικέων

Ο Ολλανδός εργάζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην ίδια θέση και κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη στην “ομάδα του λαού”

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα “sports.walla.co.il” αναφέρει χαρακτηριστικά: «Προσοχή Ζόρντι Κρόιφ: Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραιτήθηκε. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέλει να μιμηθεί το μοντέλο της Μακάμπι και να τοποθετήσει μαζί τους Αγγελίδη και Κρόιφ”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ιστοσελίδα “sport1.maariv.co.il”, που τονίζει: «Ο Αγγελίδης ενδιαφέρεται να έχει ξανά συνεργασία με τον Κρόιφ και έπεισε τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα. Ο Σαββίδης θέλει να είναι οι δύο μαζί στην καλοκαιρινή προετοιμασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα