Αθλητικά

Eρχεται και πάει… Λεωφόρο ο Μαρκαριάν

Στην Ελλάδα θα βρεθεί το μεσημέρι ο νέος προπονητής της Εθνικής, Σέρχιο Μαρκαριάν και ήδη έχει καταστρώσει το πρώτο του πλάνο, καθώς την Κυριακή θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.


Ο 70χρονος ομοσπονδιακός προπονητής στην 25η αγωνιστική της Super League θα βρεθεί στο γήπεδο, το οποίο έχει πολλές αναμνήσεις από τις δύο θητείες του (2001-02, 2002-03) στον Παναθηναϊκό. 

Ο Ουρουγουανός κόουτς θέλει να τσεκάρει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές που πρόκειται να καλέσει πριν από το ματς με την Ουγγαρία (29/3) για τα προκριματικά του Euro 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα