Κόσμος

Πεπεισμένος ότι θα βρεθεί λύση για την Ελλάδα ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών

Ιδιαίτερα σημαντικές χαρακτηρίζει ο υπουργός Οικονομικών της Ιταλίας Πιερ Κάρλο Πάντοαν τις χθεσινές εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής για τα θέματα της Ελλάδας, εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδα από το ευρώ απομακρύνεται.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Είμαι βέβαιος ότι για την Ελλάδα θα βρούμε μια κοινά αποδεκτή λύση» τόνισε ο Πάντοαν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη προς τον ιταλικό σταθμό Mix 24.

Και πρόσθεσε σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της Συνόδου ότι «οι χθεσινές συμφωνίες σε πολιτικό επίπεδο, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, ελπίζω να οριστικοποιηθούν στο Eurogroup».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επιστολή βουλευτών στον Ρούμπιο για τον Αμερικανό πρέσβη στην Τουρκία – Ζητούν διευκρινίσεις για F-35 και Χεζμπολάχ
Οι Αμερικανοί βουλευτές ζητούν από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ να εξηγήσει εάν υπάρχει οποιαδήποτε αλλαγή στην αμερικανική πολιτική ή εάν εξακολουθούν να ισχύουν πλήρως οι περιορισμοί
Ο Μάρκο Ρούμπιο