Πολιτική

Ο Α. Τσίπρας και δύο υπουργοί δεν θέλουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας για τους ίδιους

Πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ προκαλεί η άρνηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και δυο υπουργών της κυβέρνησης να έχουν τα μέτρα φύλαξης που προβλέπει το πρωτόκολλο.

Τσίπρας, Δρίτσας και Βούτσης δεν θέλουν αυξημένα μέτρα στις κατοικίες τους, αλλά και κατά την διάρκεια των μετακινήσεων τους.

Μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός επέλεξε να μην έχει ολόκληρη την φρουρά που προβλέπει το πρωτόκολλο με σκοπό να μην διαταραχτεί η ζωή των κατοίκων στην γειτονιά της Κυψέλης όπου και διαμένει, μαζί με την συμβία του και τους δυο γιους του.

Επίσης και όσον αφορά στην εμφανή παρουσία των αστυνομικών ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ να μην υπάρχουν περιπολίες με χαρακτηρισμένα περιπολικά, προκειμένου η περιοχή να μην δείχνει στρατοκρατούμενη ενώ δέχτηκε αυτές οι περιπολίες να γίνονται με συμβατικά αυτοκίνητα της Ασφάλειας.

Το ίδιο επιθυμούν και ο υπέρ υπουργός Εσωτερικών κ. Βούτσης αλλά και ο συνάδελφος του κ. Δρίτσας οποίος αρνήθηκε να φυλάσσεται η κατοικία του προκειμένου να μην διαταραχτεί η ζωή των κατοίκων στην γειτονιά που διαμένει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Kυριάκος Μητσοτάκης: Η τρυφερή φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι στα Χανιά και οι ευχές για το «Χριστός Ανέστη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, παρακολούθησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου την Ακολουθία της Αναστάσεως στην Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Προδρόμου Κορακιών στα Χανιά
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι
Το πασχαλινό μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη: Να ανοίξουμε τον δρόμο για την Ελλάδα της ελπίδας – Η πατρίδα χρειάζεται επανεκκίνηση
Στο μήνυμά του για το Πάσχα, ο Νίκος Ανδρουλάκης στάθηκε στο βαθύτερο νόημα των ημερών, τονίζοντας πως συμβολίζουν τη μετάβαση από την...
Νίκος Ανδρουλάκης 6
Σφοδρή επίθεση Καστανίδη σε Ανδρουλάκη: «Δεν θα καθορίσει την πολιτική μου παρουσία»
Ο πρώην υπουργός μιλά για «δολιότητα» πίσω από την πρόβλεψη για όριο θητειών και υποστηρίζει ότι η αλλαγή στο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ έγινε για τον αποκλεισμό του από τα ψηφοδέλτια
Χάρης Καστανίδης