Κόσμος

Τα μυστικά του γυναικείου οργασμού: Γιατί υποκρίνονται οι γυναίκες!

Μπορεί να μην αποτελεί μυστικό ότι οι γυναίκες υποκρίνονται τον οργασμό, αλλά το ποσοστό και οι λόγοι που τις οδηγούν σε αυτή την απόφαση έρχονται να μας εκπλήξουν.

Από έρευνα που διενήργησε το Cosmopolitan σε 2.300 γυναίκες προέκυψε πως το 67% έχουν υποκριθεί οργαμό με σύντροφό τους.

Το 28% αποφάσισε να προσποιηθεί επειδή ήθελαν να νιώσει καλύτερα ο σύντροφός τους και το 27% επειδή ήθελε να ολοκληρωθεί η συνεύρεσή τους όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν σε ποσοστό 57% ότι έχουν οργασμό τις περισσότερες ή σχεδόν κάθε φορά που συνευρίσκονται ερωτικά με τον σύντροφό τους, ενώ το 95% πιστεύει ότι το άλλο τους μισό έχει οργασμό κάθε φορά.

Το 72% παραδέχτηκε πως οι σύντροφοί τους έχουν φτάσει σε οργασμό χωρίς να τις βοηθήσουν να τελειώσουν παρά το ότι πιστεύουν σε ποσοστό 78% ότι οι σύντροφοί τους ενδιαφέρονται να τις ευχαριστήσουν.

Οι περισσότερες γυναίκες, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, βίωσαν για πρώτη φορά τον οργασμό μεταξύ 17-19 ετών (27%) κυρίως λόγω πειραματισμού και όχι με τη βοήθεια του συντρόφου τους!

Εκείνες που παραπονέθηκαν ότι δεν έφτασαν σε οργασμό ανέφεραν ότι “έφτασαν κοντά αλλά δεν τα κατάφεραν” (50%), πως δεν ένιωσαν το “σωστό είδος ερεθισμού” από τον σύντροφό τους (35%) και πως είχαν εστιάσει “στην εικόνα τους” (32%).

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιταλία: Ένας νεκρός και 20 τραυματίες από σύγκρουση αυτοκινήτου με σχολικό λεωφορείο κοντά στο Τορίνο – Ο οδηγός φαίνεται πως αποκοιμήθηκε στο τιμόνι
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην Αρινιάνο, στην περιφέρεια του Πεδεμοντίου· ο οδηγός της BMW σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ περίπου είκοσι μαθητές τραυματίστηκαν ελαφρά
Φωτογραφία που δείχνει το λεωφορείο που υπέστη ατύχημα στην Ιταλία
Ο εφιάλτης των drones πάνω από το Βέλγιο: Συνεδριάζει εκτάκτως το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας – Υποψίες για ρωσική ανάμειξη
Μυστηριώδη drones παραλύουν τον εναέριο χώρο του Βελγίου - «Η κατάσταση απαιτεί συντονισμένο, εθνικό χειρισμό», είπε ο υπουργός Εσωτερικών και Ασφάλειας Μπερνάρ Κεντέν
Το αεροδρόμιο των Βρυξελλών