Οικονομία

Αυξήσεις στον ΦΠΑ σε τσιγάρα και ποτά προαναγγέλλει και ο Μπαλάφας

Μετά τον Γ. Βαρουφάκη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας μίλησε για αύξηση του ΦΠΑ σε ποτά και τσιγάρα.

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ σε ποτά και τσιγάρα ο β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Μπαλάφας.

Μιλώντας στον τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Γιάννης Μπαλάφας δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει αναπροσαρμογή του ΦΠΑ στα αλκοολούχα ποτά και τα καπνικά προϊόντα.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες δηλώσεις είχε κάνει στον ίδιο σταθμό το Σάββατο και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα