“Πέτα κάτω το όπλο”, ακούγεται στο βίντεο πριν από τους πυροβολισμούς και πριν περαστικοί αρχίσουν να καλούν σε βοήθεια.
Λίγο μετά ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στην εφημερίδα Los Angeles Times.
ΔEITE TO BINTEO NTOKOYMENTO
Πολλοί ξενώνες και υπηρεσίες για τους άστεγους της περιοχής βρίσκονται στο Σκιντ Ρόου και ορισμένοι άστεγοι έχουν στήσει σκηνές στα πεζοδρόμια της γειτονιάς αυτής.
Οι αστυνομικοί είχαν κληθεί για μια διάρρηξη στην περιοχή. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το θύμα πάλευε με κάποιον μέσα στη σκηνή του.
Η νεα δολοφονία άοπλου πολίτη είναι η τελευταία σε μια σειρά παρόμοιων περιστατικών κατά τα οποία μαύροι σκοτώθηκαν από πυρά λευκών αστυνομικών.