Ο αγαπημένος της “ερυθρόλευκης” εξέδρας Νταβίντ Φουστέρ πέτυχε δύο γκολ κι ένα ακόμα ο Φράνκο Χάρα.
Οι “ερυθρόλευκοι” δεν… έκαναν αγγαρεία και ειδικά μετά το 15′ ήταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα, τον οποίο τίμησαν με την παρουσία τους 3.000 οπαδοί (τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό).
Πιο… ζεστός όμως μπήκε ο Παναιτωλικός, ο οποίος στο 4′ είχε δοκάρι με τον Βιγιαφάνιες. Εκτοτε, ο Φορτούνης και ο Φουστέρ πάλευαν και συνδυάζονταν για το γκολ του Ολυμπιακού, το οποίο ήρθε στο 48′. Εκτέλεσε φάουλ ο
Μπουχαλάκης, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Φορτούνης που έβγαλε την ασίστ με τη μία στον Ισπανό κι αυτός πλάσαρε εν κινήσει με το αριστερό.
Τέσσερα λεπτά μετά και πάλι ο Φουστέρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-0) με αριστερή δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που κατέληξε στο αριστερό γάμα.
Ο Χάρα ήταν αυτός που έγραψε το τελικό 3-0 στο 61′ με κοντινό πλασέ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Περέιρα): Ρομπέρτο (46′ Γιαννιώτης, 76′ Χουτεσιώτης), Σαλίνο, Αυλωνίτης (46′ Μποτία), Σιόβας, Μαζουάκου, Εντινγκά (16′ Μιλιβόγεβιτς), Κασάμι (46′ Μπουχαλάκης), Φορτούνης, Φουστέρ, Μπενίτες (46′ Χάρα), Μήτρογλου (46′ Διαμαντάκος).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Ράφαελ (46′ Στεφανάκος, 88′ Κολοβούρης), Μύγας (88′ Χαντάκιας), Κούσας, Μαλεζάς, Μαρτίνες, Γοδόι, Λαζάρ (84′ Κωνσταντινόπουλος), Φωτάκης (71′ Μήλιος), Ρουσκουγιέδα (80′ Βασιλάρης), Βιγιαφάνιες (88′ Ζαρκάδας), Μορένο (55′ Θεοδωρίδης).