Ελλάδα

Την έκθεση “Θάλασσας έργα” θα εγκαινιάσει ο Γιάννης Μώραλης

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας - Πειραιάς 2015», που οργανώνει φέτος ο Δήμος Πειραιά, διοργανώνεται στην “γκαλερί Καψιώτη” έκθεση με τίτλο «Θάλασσας έργα», την οποία θα εγκαινιάσει την Παρασκευή 22 Μαΐου στις 20:00 ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους δώδεκα γνωστοί ζωγράφοι και γλύπτες, που εστιάζουν στη σχέση της θάλασσας με την τέχνη. Θα εκτεθούν έργα διαφορετικής τεχνικής και μορφής, τα οποία όμως στρέφονται γύρω από έναν κοινό άξονα, τη θάλασσα, τα τοπία της και τους ανθρώπους της.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Χρύσα Βέργη, Nίκος Kαλαφάτης, Ειρήνη Κανά, Πόλυ Κάνιστρα, Ράνια Καπελιάρη, Μαρία Κτιστοπούλου, Δημοσθένης Κοκκινίδης, Bαγγέλης Pήνας, Παύλος Σάμιος, Μαρία Φιλοπούλου, Αλέκος Φασιανός, Μανώλης Χάρος.

Η έκθεση στην «γκαλερί Καψιώτη», (Αλκιβιάδου 153 και Σωτήρας) θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα