Οικονομία

Η ΕΚΤ δεν θα κόψει αμέσως τη ρευστότητα εαν δεν πληρωθεί δόση στο ΔΝΤ

Σύμφωνα με την Handelsblatt η ΕΚΤ δεν θα σταματήσει αυτόματα την παροχή ρευστότητας (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες αν η κυβέρνηση δεν πληρώσει δόση προς το ΔΝΤ.

Η γερμανική εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες από αξιωματούχους της ΕΚΤ, λίγες μόνο ώρες πριν την κρίσιμη δυνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Κατά το δημοσίευμα ούτε η ΕΚΤ ούτε το EFSF δεν πρόκειτια να σταματήσουν αμέσως την παροχή ρευστότητας μέσω ELA αν η Ελλάδα δεν καταβάλλει τη δόση της προς το ΔΝΤ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα