Κόσμος

Σε ποια έστειλε κάρτα γενεθλίων η Βασίλισσα Ελισάβετ;

Μια ευχετήρια κάρτα από τη βασίλισσα Ελισάβετ έλαβε πρόσφατα η ομογενής Ελένη Σταμέλου από το Περθ της Αυστραλίας, στον εορτασμό της 108ης επετείου των γενεθλίων της.

Γεννήθηκε το 1906 στην Εύβοια, ζει στο σπίτι της κόρης της Μαρίας και έχει τέσσερα παιδιά, 12 εγγόνια και 24 δισέγγονα.

Ήταν μοδίστρα στο επάγγελμα και μέχρι σήμερα είναι καλά στην υγεία της. Το μυστικό της μακροζωΐας της ήταν «να χαίρεται το δώρο της ζωής» όπως λέει η ίδια.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η κ. Σταμέλου είναι η γηραιότερη Ελληνίδα της Δυτικής Αυστραλίας και ίσως ολόκληρης της χώρας. Σημειώνεται ότι η γηραιότερη Ελληνίδα της Αυστραλίας απεβίωσε πέρυσι σε ηλικία 110 ετών.

Ήταν η Κατερίνα Κιλικίδου, Πόντια στην καταγωγή, της οποίας η μητέρα, επίσης πέθανε σε ηλικία 110 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ο Μασκ εκδικείται τον Τραμπ»: Ο βιογράφος του μεγιστάνα αποκαλύπτει τα κίνητρα πίσω από την ίδρυση του «Κόμματος της Αμερικής»
«Ως επιχειρηματίας είναι τεχνοκρατικά ικανός, αλλά αδίστακτος ως προς τη διαχείριση ανθρώπων» σημειώνει ο Ολιβιέ Λασκάρ - Οι έξι προκλήσεις για το νέο κόμμα Μασκ, σύμφωνα με την Washington Post
Έλον Μασκ
Πυρά Τραμπ κατά Μασκ: «Εκτροχιάζεται και εξελίσσεται σε σκέτη καταστροφή» – Η ειρωνική απάντηση του δισεκατομμυριούχου
Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε γελοία την απόφαση του Έλον Μασκ για νέο κόμμα και του θύμισε ότι αυτό των Ρεπουμπλικανών είναι πολύ επιτυχημένο
Ντόναλντ Τραμπ και Έλον Μασκ
Κρίσιμη συνάντηση Μπενιαμίν Νετανιάχου και Ντόναλντ Τραμπ: Άκαρπες οι πρώτες διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου στη Γάζα
«Βγάλαμε ήδη πολλούς ομήρους, αλλά σε ό,τι αφορά τους ομήρους που απομένουν, θα βγει καλός αριθμός. Νομίζουμε πως θα γίνει αυτή την εβδομάδα» είπε ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ και Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Έφτασαν τους 82 οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας, ανάμεσά τους και 28 παιδιά - Δύσκολο το έργο των διασωστών
Ο κυβερνήτης της κομητείας Κερ, Λάρι Λίθα, μάλιστα, προειδοποίησε για νέες σφοδρές βροχοπτώσεις - Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως πιθανόν θα επισκεφθεί την πολιτεία Τέξας την Παρασκευή (11η Ιουλίου)
Βυθισμένα αυτοκίνητα από τις πλημμύρες στο Τέξας
3