Πολιτική

Βόμβα της Γιαταγάνα: Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου!

Πιθανότατα στημένη μεταξύ Αποστολόπουλου και Καμμένου είναι η υπόθεση των καταγγελιών Χαικάλη δήλωσε πριν από λίγο η ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Δεν αποκλείει η Χρυσούλα Γιαταγάνα η υπόθεση να είναι στημένη μεταξύ Αποστολόπουλου και Καμμένου, όπως είπε η ανεξάρτητη βουλευτής ( προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ) σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Είναι ακόμη συνεργάτης του Πάνου Καμμένου, και τον περασμένο Οκτώβριο με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να γυρίσω στους Ανεξάρτητους Ελληνες, ανέφερε η κ. Γιαταγάνα, η οποία πρόσθεσε ότι δεν είχα ποτέ σε εκτίμηση τον κ. Αποστολόπουλο.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης: 3,8 δισ. ευρώ δόθηκαν στους αγρότες μέσα στο 2025 – Ακατανόητη η εμμονή στην άρνηση διαλόγου
«Από τα 27 αιτήματα των μπλόκων έχουν ικανοποιηθεί ήδη τα 16 και τα άλλα τέσσερα είναι σε  φάση επεξεργασίας», τόνισε σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης 32
Παύλος Μαρινάκης: Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια χωρίς 309.000 αιώνιους φοιτητές
«Τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης 10