Κόσμος

Ταξιτζής πήρε “όμηρο” το χριστουγεννιάτικο δέντρο για την ταρίφα

Να πάρει "όμηρο" το χριστουγεννιάτικο δέντρο μιας οικογένειας αποφάσισε ένας οδηγός ταξί όταν οι δύο νέες κοπέλες που μετέφερε δεν είχαν να πληρώσουν για τη διαδρομή.

Η 19χρονη Jodie Slater έκλεισε την 15 λιρών κούρσα μαζί με την 22χρονη φίλη της Elisha Jenkins και όταν έφτασαν στο σπίτι της στο Aberporth στην Ουαλία συνειδητοποίησε πως δεν είχε αρκετά χρήματα πάνω της.

Μπήκε μαζί με τη φίλη της στο σπίτι για να ζητήσει τα χρήματα από τη μητέρα της Angie αλλά ο οδηγός είχε ήδη φύγει.

Το επόμενο πρωινό, η 54χρονη Angie έκπληκτη διαπίστωσε πως είχε εξαφανιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους.

Αποφάσισε να καλέσει την εταιρεία ταξί και ο οδηγός παραδέχτηκε πως είχε πάρει το 35 λιρών δέντρο και πως θα το επέστρεφε μόνο όταν θα του έδιναν τα χρήματα για την κούρσα.

“Είναι αστείο τώρα, αλλά το πρωί που το ανακαλύψαμε είχαμε στεναχωρηθεί. Έψαχνα για περίπου 10 λεπτά και τελικά αναγκάστηκα να ξυπνήσω τη μητέρα μου για να μου δώσει τα χρήματα.

Όταν βγήκε για να τον πληρώσει εκείνος είχε φύγει. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο αλλά ευτυχώς έχουμε αίσθηση του χιούμορ”, σημείωσε η 19χρονη Jodie.

Το δέντρο βρίσκεται πλέον στο σαλόνι της οικογένειας στολισμένο και είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα δώρα τους.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Γιατί έκλεισες τον διακόπτη;» - Ο ανατριχιαστικός διάλογος του συγκυβερνήτη με τον κυβερνήτη λίγο πριν συντριβεί το αεροπλάνο της Air India
Δημοσιεύματα θέλουν τον κυβερνήτη να υποφέρει από κατάθλιψη - Ο διακόπτης που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα
Ο συγκυβερνήτης της μοιραίας πτήσης της Air India, Clive Kunder 1
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο ναδίρ της δημοτικότητάς του – Δυσαρεστημένοι οι Αμερικανοί για τη στάση του στο μεταναστευτικό
Μόλις το 28% των ερωτηθέντων απάντησε καταφατικά στο ερώτημα αν οι συλλήψεις μεταναστών σε χώρους δουλειάς σε εφόδους των αρχών είναι κάτι «καλό για τη χώρα», ενώ το 54% διαφώνησε
Ντόναλντ Τραμπ