Ο κ. Καμμένος μάλιστα φάνηκε να κλείνει την πόρτα στις όποιες προθέσεις είχε για την αυριανή τους συνάντηση ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ όποιος πρόεδρος και να είναι υποψήφιος θα ψηφίσουν όχι και ότι με τον επίτιμο «θα έχουμε μια πολιτική συζήτηση».
«Η επιχείρηση τρομοκράτησης των βουλευτών απέτυχε οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος όταν προχωρήσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες για την αποχώρηση αυτής της κυβέρνησης».
Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι: «Δεν μπόρεσαν να πείσουν με οποιοδήποτε μέσο τους Έλληνες βουλευτές που ψηφίζουν με ελεύθερη συναίνεση και ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι υποψήφιος».