Κόσμος

“Πάγωσαν” Καναδάς και Μινεσότα – Έρχεται κύμα ψύχους!

Κύμα ψύχους σαρώνει τον Καναδά και βόρειες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, με την πολιτεία της Μινεσότα να προετοιμάζεται για χιόνι που αναμένεται να φτάσει τα 40 εκατοστά ύψος.

Η μάζα ψυχρού αέρα αναμένεται να προχωρήσει προς τις ανατολικές ακτές από το τέλος της εβδομάδας. Η θερμοκρασία στο Κάλγκαρι του Καναδά έπεσε στους -16 βαθμούς Κελσίου ενώ στη Μινεάπολη της Μινεσότα πρόκειται να φτάσει τους -13 βαθμούς.



Βαριά χιονόπτωση αναμένεται να σημειωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες στη Μινεσότα, το Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν ενώ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ προέβλεψε ότι το ύψος του χιονιού ενδέχεται να ξεπεράσει τα 30 εκατοστά.

Τον περασμένο Ιανουάριο ένα κύμα ψύχους έπληξε τις ΗΠΑ, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει σε επίπεδα ρεκόρ στους -50 βαθμούς Κελσίου, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 2 δεκαετίες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τελευταία κλικ πριν τον θάνατο: Το παγιδευμένο κορίτσι στη λάσπη, η μοιραία βόλτα με αερόστατο και ο rooftopper που έπεσε από τον 62ο όροφο
Στιγμές που πάγωσαν τον χρόνο, εικόνες τραβηγμένες λίγα δευτερόλεπτα πριν από τραγωδίες, βλέμματα αθώα που δεν γνώριζαν τι επρόκειτο...
Omayra Sanchez
Ισπανική αεροπορική εταιρεία υποχρέωσε Γάλλους Εβραίους εφήβους να αποβιβαστούν από αεροσκάφος
Η CEO της εταιρείας «τον διαβεβαίωσε πως μια ενδελεχής εσωτερική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας θα διαβιβαστούν στις γαλλικές και ισπανικές αρχές»
Αεροσκάφος της Vueling