F1: Η Caterham θα χάσει τους δύο επόμενους αγώνες

Η Caterham είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χάσει τα GP των ΗΠΑ και της Βραζιλίας, καθώς οι διαχειριστές θα εστιάσουν στο να βρουν αγοραστή για την ομάδα.

Αν και η τελική απόφαση δεν έχει ακόμα ληφθεί, οι διαχειριστές της πτωχευμένης εταιρείας αποκάλυψαν σήμερα ότι έχουν πάρει την άδεια του Bernie Ecclestone να μη συμμετέχουν στους αγώνες του Austin και του Interlagos ώστε να δουλέψουν για να εξασφαλίσουν το μέλλον της ομάδας.

Αφού η προηγούμενη διοίκηση της Engavest με τον αντιπρόσωπό της, Colin Koles, αποφάσισε να αποσυρθεί σήμερα το πρωί, οι διαχειριστές πήραν τον έλεγχο της ομάδας.

Οι διαχειριστές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την αγορά της ομάδας και ελπίζουν να επιτευχθεί σχετική συμφωνία μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT?

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
: Περισσότερα άρθρα