Ελλάδα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση

Βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, θα σημειωθούν την Τετάρτη στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. Στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες που πιθανό να είναι ισχυρές κατά διαστήματα. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική Μακεδονία λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες κυρίως το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων το βράδυ από τα δυτικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: παροδικές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: παροδικές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν για λίγο ισχυρές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Σταδιακή εξασθένηση το βράδυ.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και σταδιακά από τα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές ή όμβρους και πιθανόν λίγες καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη.
Άνεμοι: αρχικά από νότιες και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου τα φαινόμενα πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες πιθανόν για λίγο τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση το βράδυ.
Άνεμοι: αρχικά βορειοδυτικοί και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Πέμπτη 04-09-2014
Καιρός: στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το βόρειο και το ανατολικό Αιγαίο άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διαρκείας.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία από τα βόρεια θα στραφούν σε βορείους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Παρασκευή 05-09-2014, Σάββατο 06-09-2014, Κυριακή 07-09-2014 και Δευτέρα 08-09-2014
Καιρός: στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διαρκείας.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
43χρονος είχε βάλει κρυφή κάμερα σε γυναικείες τουαλέτες στην Παλλήνη - Γεμάτο από υλικό παιδικής πορνογραφίας το σπίτι του
Αφέθηκε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους - Ο δράστης συνελήφθη μετά καταγγελία για την τοποθέτηση κρυφής κάμερας στις τουαλέτες εταιρείας όπου εργαζόταν
Περιπολικό αστυνομίας
Η ανατριχιαστική περιγραφή γυναίκας που είδε τον 5χρονο κλειδωμένο στο μπαλκόνι στα Καμίνια - «Ούρλιαζε, "είμαι κλειδωμένος και μόνος"»
Η γυναίκα που κάλεσε την αστυνομία, αποκάλυψε πως το παιδί έκλαιγε και ήταν τελείως γυμνό - Αναζητείται η δεύτερη αδελφή του - Δεν έχει εμφανιστεί ακόμα η μητέρα του
Καμίνια
2