Αθλητικά

“Πράσινες” αλλαγές! Λεωφόρος… δόξας για Παναθηναϊκό (ΦΩΤΟ)

Τα αποδυτήρια και η φυσούνα του "Απόστολος Νικολαΐδης" αναμορφώθηκαν και παντού υπάρχουν σημάδια της... Παναθηναϊκής ιστορίας!

Μπορεί τα έργα ανάπλασης στο γήπεδο της Λεωφόρου να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα, αλλά ήδη έγιναν κάποιες αλλαγές στους εσωτερικούς χώρους κάτω από τις θύρες 9-10-11 δηλαδή στους χώρους των αποδυτηρίων.

Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί στους τοίχους μεγάλες φωτογραφίες -σε καμβάδες- από τις σπουδαιότερες μορφές του παρελθόντος του Παναθηναϊκού όπως αυτές των Δομάζου, Σαραβάκου, Ρότσα, Αντωνιάδη αλλά και με νεότερους όπως οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σισέ, Λέτο, Καραγκούνης, Γκούμας.

Επίσης στο δρόμο προς τη φυσούνα έχει μπει στο ταβάνι ένα μεγάλο έμβλημα του Παναθηναϊκού και θα τοποθετηθούν και άλλα σχετικά με το “τριφύλλι”. Οι τοίχοι είναι φρεσκοβαμμένοι -φυσικά σε πράσινο και λευκό- και οι μικροπαρεμβάσεις καλλωπισμού συνεχίζονται.

Διαβάστε ακόμα…

Αναστασίου: Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!

Ζέκα: Αν είμαστε αυτοί που πρέπει…

Αφιέρωμα της UEFA στον “ερυθρόλευκο” Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Η πρόκριση σημαίνει 5 εκ. ευρώ!

Με δύο προβλήματα της τελευταίας στιγμής στην Ελλάδα η Σταντάρ

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για Πέτριτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα