Κόσμος

Απίστευτο δυστύχημα για τον αδελφό της Καμίλα – Βγήκε για τσιγάρο, γλίστρησε και σκοτώθηκε

 Μία τραγωδία επιφύλασσε η μοίρα στην Δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, σύζυγο του πρίγκιπα Καρόλου.

Ο αγαπημένος της αδελφός, Μαρκ Σαντ σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρεται να έπεσε έξω από νυχτερινό κέντρο στη Νέα Υόρκη και να χτύπησε σοβαρά το κεφάλι του. 

Ο 63χρονος Σαντ φέρεται να βγήκε από το κέντρο όπου υπήρχε δεξίωξη για φιλανθρωπικό σκοπό για να καπνίσεικ ένα τσιγάρο. Εκεί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ακόμα γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του. 

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βασιλικές… επισκέψεις – Κάρολος και Καμίλα κοντά στα θύματα των ταραχών – ΦΩΤΟ και VIDEO

Ο Κάρολος της Αγγλίας ως… ξεχασμένος πρίγκιπας στο “Time”

Ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα παρουσιάζουν τον καιρό στο BBC!


Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με πρώην δημοσιογράφο του CNN που πήρε συνέντευξη από θύμα ληστείας που «ανέστησε» με AI
«Υπάρχουν επιζώντες από αυτό το μακελειό από τους οποίους θα μπορούσατε να πάρετε συνέντευξη και να λάβετε πραγματικές δηλώσεις και απόψεις στη θέση ενός πραγματικού μυθεύματος»
Ο Τζιμ Ακόστα (αριστερά) με το άβαταρ του Χοακίν Φίνιξ