Πολιτική

Κρασί με ετικέτα… Καραμανλής!

Απίστευτο είπατε; Κι όμως αληθινό: υπάρχει κρασί (κόκκινο) και τσίπουρο με ετικέτα... Καραμανλής. Το ανακάλυψε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Μεγάλο Σάββατο, λίγο πριν αναχωρήσει οικογενειακώς για τα Χανιά όπου πέρασε τις ημέρες του Πάσχα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε ένα καλάθι με κρασιά και τσίπουρα, γράφει σήμερα ο ΒΗΜΑτοδότης.

Το κρασιά τα δώρισε ο Αχ. Καραμανλής στον υπουργό και φέρουν ετικέτα με το όνομά του. Ο κ. Μητσοτάκης ήταν ενθουσιασμένος λέγοντας σε φίλους και συνεργάτες του ότι «με θυμήθηκε ο Καραμανλής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πασχαλινός περίπατος στις ελιές για τον Κων/νο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το Πάσχα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Κ. Καραμανλής: «Υπάρχουν ακροδεξιά στοιχεία στη ΝΔ»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
23
«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Αρβανίτης και Φαραντούρης «αδειάζουν» την Ακρίτα για την επίθεσή της στον δημοσιογράφο Άγγελο Προβολισιάνο
Η βουλευτής Επικρατείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό συντάκτη για παραπολιτικό άρθρο του με θέμα τον Σωκράτη Φάμελο
Έλενα Ακρίτα 14