Lifestyle

Μαθήματα fitness cooking! Ψητά ή βραστά; Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Ο τρόπος που μαγειρεύουμε είναι πολύ σημαντικός και παίζει μεγάλο ρόλο στη δίαιτά μας αλλά και στην υγεία μας. Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν μπεις στην κουζίνα.

Λίγο πριν μπεις στην κουζίνα για να ετοιμάσεις το φαγητό σου αφιέρωσε λίγο χρόνο για να μάθεις κάποια χρήσιμα πράγματα για τον κάθε τρόπο μαγειρέματος. Μαθήματα fitness cooking λοιπόν για να φροντίσεις τη σιλουέτα και την υγεία σου.

“Η διαδικασία παρασκευής-ψησίματος ενός τροφίμου είναι καθοριστικός παράγοντας για την προάσπιση της υγεία και την ορθή απόδοση των χρήσιμων συστατικών του τροφίμου, όπου εξασφαλίζεται η ορθή θρέψη του οργανισμού” σημειώνει ο διαιτολόγος.

ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Κάθε διαδικασία έχει τα συν και τα πλην της, ενώ για κάθε μία από αυτές θα πρέπει να προσαρμόσεις διαφορετικά το λάδι, το αλάτι ή το νερό που θα προσθέσεις στο φαγητό. Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς έχει όλες τις πληροφορίες για να μάθουμε τι εστί FITNESS COOKING!

1. Στη χύτρα ταχύτητας

Είναι ένα σκεύος που μπορεί να μην έχουν όλοι στην κουζίνα, όμως διευκολύνει μια γυναίκα που δεν έχει χρόνο να περιμένει με τις ώρες το φαγητό να ψηθεί. Η ταχύτητα αυτή είναι όμως σημαντική και διατροφικά.

Το πλεονέκτημα

Διάβασε περισσότερα στο ΤLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα