Πολιτική

Στήριξη σε 1.300 άπορους μαθητές από την Τράπεζα της Ελλάδος

Η Τράπεζα της Ελλάδος αναλαμβάνει την σίτιση 1.300 άπορων μαθητών. Πιο συγκεκριμένα, για δεύτερη συνεχή χρονιά η Τράπεζα της Ελλάδος ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών για τη σίτιση 1.300 άπορων μαθητών του Δημοτικού και αποφάσισε την οικονομική κάλυψη της καθημερινής σίτισής τους.

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης και των εργαζομένων της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας μας ανοίχθηκε ειδικός λογαριασμός στον οποίο το προσωπικό καταθέτει την εθελοντική εισφορά του και το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από την Τράπεζα. Η στήριξη ξεκίνησε πέρυσι όταν το Δημοτικό Βρεφοκομείο είχε δεχθεί νέο αίτημα από 45 δημοτικά σχολεία για τη σίτιση περίπου 650 άπορων μαθητών, καθώς είχαν παρατηρηθεί πολλές λιποθυμίες μικρών παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Υποχώρηση της ανεργίας το 2014 βλέπει η ΤτΕ – Χάθηκαν μέσα σε 4 χρόνια 900.000 θέσεις εργασίας!

Νέα μείωση των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες

ΤτΕ: Στα 6,4 δισ. ευρώ οι ανάγκες των τραπεζών σε ακραίες καταστάσεις – Η τρόικα το αρνείται και μιλά για 9 δισ.

Η Ρωσία πούλησε δισεκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει το ρούβλι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα για τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ και η απάντηση για το 2015: «Κάποιους δεν τους βολεύει η αλήθεια»
«Ποιος φοβάται την αλήθεια για το 2015; Είναι αυτοί που μας έχουν οδηγήσει στον πάτο των 27 σε ό,τι αφορά τη σύγκριση του κατά κεφαλήν εισοδήματος ή της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός
Αλέξης Τσίπρας 28
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε – Οι διάλογοι προκαλούν οργή»
«Όποιος αποδεδειγμένα έλαβε ευρωπαϊκούς πόρους που δεν δικαιούται θα κληθεί να τους επιστρέψει» - «Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε πρακτικές που παραπέμπουν σε συναλλαγές για λίγους σταυρούς»
Κυριάκος Μητσοτάκης 156
Πώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέληξε στους Πλεύρη, Θεοχάρη, Ανδριανό και Δερμεντζόπουλο – Το ταξίδι στα Χανιά που δεν έγινε
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέμεινε στην Αθήνα μέχρι να επιλέξει τα νέα πρόσωπα και να διευθετήσει όλες τις νέες αλλαγές - Το κρίσιμο νομοσχέδιο για το Μεταναστευτικό
Κυριάκος Μητσοτάκης και Θάνος Πλεύρης 60